Geas Energiewacht nieuwe partner woningstichting Sint Joseph

Geas Energiewacht nieuwe partner woningstichting Sint Joseph

Vanaf 1 juli 2018 is Geas Energiewacht verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties aan cv-installaties in de woningen van de woningstichting Sint Joseph. Het gaat om iets meer dan vijfduizend woningen.

Garantie

Voor woningen met een nieuwe cv-installatie geldt dat er nog garanties actief zijn en de leverancier de verplichting heeft om eventuele problemen met de installatie op te lossen. Geas coördineert ook die verzoeken. Op deze manier hebben huurders één aanspreekpunt bij problemen met de cv-ketel; Geas.

Aanbesteding

Meerdere leveranciers is eerder dit jaar gevraagd een aanbod te doen. Deze aanbesteding is door de Almelose woningstichting beoordeeld. De keuze is daarbij gevallen op Geas Energiewacht. De aanbesteding is beoordeeld op prijs en plan van aanpak. De samenwerking gaat de woningstichting aan voor zes jaar.

Melding storingen

Huurders kunnen vanaf 1 juli rechtstreeks contact opnemen met Geas Energiewacht wanneer zij storingen hebben aan de cv-installatie. Daarnaast voert Geas Energiewacht regelmatig controles uit aan de cv-installatie. Alle huurders zijn hier persoonlijk over geïnformeerd.


Terug naar nieuwsoverzicht

© 2019 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.